Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- Sunday 7 April 2024 10u00 - 13u00
Stappeshof - WAAIENBERG , 1745 OPWIJK
Voorstelling van het maken van Halloumi grillkaas van verse melk van Stappeshof. Aansluitend bedrijfsbezoek Stappeshof en voorstelling eigen producten.
Beste leden en sympathisanten,
Wil je je culinaire horizon verbreden? Doe dan mee aan onze workshops gewijd aan de heerlijke wereld van halloumi en andere zachte kazen.
Op zondag 7 april 2024 organiseren we in samenwerking met Stappeshof en Koaze.be een voorstelling van de verwerking van de verse koemelk tot halloumi grilkaas, plattekaas, skyr en andere gefermenteerde melkproducten. Aansluitend is er een bedrijfsbezoek gepland van het melkveebedrijf Stappeshof.
Leer de geheimen van het maken van perfecte halloumi grilkaas, plattekaas en skyr rechtstreeks van onze ervaren kaasmakers.
Om 12u worden alle producten aangeboden om te proeven met een drankje.
Mis deze kans niet om je kaaskennis te vergroten en je smaakpapillen te verwennen. Beleef de ware betekenis van lokaal, duurzaam en smaakvol genieten.
Praktisch
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Opwijk-Mazenzele
Meer weten?
Prijs
€ 10,00
Kostprijs: €10 per persoon
via overschrijving op BE97 7341 5500 0349
Inschrijven kan tot woensdag 3 april (inschrijving pas definitief na betaling)
Reservatie
Mail naar lgopwijkmaz@gmail.com
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten